RCAST.NET

Alertă de cod portocaliu în București. Vine prăpădul: ploi puternice și vijelii în Capitală

Alertă de cod portocaliu în București. Vine prăpădul: ploi puternice și vijelii în Capitală

E cod portocaliu în București. Meteorologii anunță ploi torențiale, vânt puternic și vijelii.

Alertă de cod portocaliu în București. Vine prăpădul: ploi puternice și vijelii în Capitală

Capitala se află sub cod portocaliu de ploi torențiale în intervalul 19:10 – 20:30. Conform meteorologilor, în București vor fi vijelii, descărcări electrice, grindină, averse torențiale, dar și vânt cu rafale de peste 60-65 km/h. Fenomenele meteo vor fi predominante în jumătatea de vest a orașului.

Autoritățile au transmis și un mesaj Ro Alert, în care cer oamenilor să evite deplasările, să se adăpostească și să se protejeze, urmând instrucțiunilor autorităților.

Ploi torențiale în București. Mesajul autorităților: „Adăpostiți-vă!”

„AVERTIZARE METEO COD PORTOCALIU – În București, vijelie, rafale de peste 60-65 km/h, grindină de mici și mediu dimensiuni, averse torențiale. Perioada de manifestare 13.06.2021, între orele 19:10 – 20:30.

Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Urmați instrucțiunile autorităților. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU, IGSU și ANM pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, se arată în emsajul pe care bucureștenii l-au primit pe telefonul mobil.

Porivit Administrației Naționale de Meteorologie, Capitala va fi din nou afectată de ploi torențiale, asta după ce câteva străzi și bulevarde au fost deja inundate.

Sâmbătă, echipa națională a Austriei a fost nevoită să își mute antrenamentul oficial înainte de primul meci de pe Arena Națională pe noul stadion Ghencea, din cauza faptului că terenul s-a inundat și a devenit o mare baltă. Jucătorii și-au mutat antrenamentul după ce au constat că nu pot juca în astfel de condiții.

Afișați mai multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button