RCAST.NET

Aplicație Android

Aplicație Android Radio Manele Online 2022

Aplicatie Android Radio Manele Online 2020
Ascultă Live pe Telefon: Apasă aici: click aici

Aplicație Android – Radio Manele România – Radio Manele, Dance, Hip-Hop, Etno-Popular și Muzică Românească.

Acum puteți ascultă radioul nostru foarte simplu având la îndemână un telefon cu sistem android 4.1 sau o versiune ulterioară. Pentru a ascultă fără întreruperi. Aplicația noastră se regăsește în Magazin Play Gratuit se poate descarcă, și aveți nevoie de o conexiune de Internet. (Wi-fi sau Date Mobile).

RECOMANDARE: WI-FI fără probleme de recepționare.

Radio Manele România poate fi recepționat pe telefon oriunde te-ai află dacă ai o conexiune la internet de minim 128 kbps. Se poate ascultă live direct de pe site la secțiunea ”Ascultă live pe site” sau direct pe desktop cu Media Player. EXEMPLU: Winamp sau alt media player audio (BS. PLAYER, VLC MEDIA PLAYER, AIMP, ETC.)

Pentru a ascultă live în Winamp accesați adresa de: www.radiomaneleromania.ro/live.pls pentru a ascultă toate serverele noastre. Sau doar Radio Tequila Manele accesați link-ul separat de ascultare în Media Player: www.radiomaneleromania.ro/live.pls.

Radio Manele România se ascultă Live din orice poziție dar provoacă dependență. Suntem printre puținele radiouri din Online-ul Românesc care transmit în format HD. Întrucât calitatea este punctul nostru forțe, am luat decizia de a-ți difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, dance, hip-hop, populară-etno și muzică românească).

Radio Manele România: Post de radio online, unde poți lasă o urare chiar în legătură directă iar cei dragi să o poată asculta live. Poți dedică persoanei dragi chiar și o preferință muzicală în legătură directă prin care poți transmite cele mai frumoase dedicații muzicale.

Dacă îți place Radio Manele România distribuie acest mesaj tuturor prietenilor pe pagină ta de facebook și invită-i să asculte Radio Manele România. Apoi în programul de dedicații și mesaje surprindei cu cele mai frumoase urări și dedicații muzicale.

Aplicație Android Radio Manele Online 2022

Back to top button