RCAST.NET

Ascultă Live pe site

Ascultă Radio Manele Online 2022 LIVE

Asculta Radio Manele Online 2020 LIVE

Ascultă LIVE Radio Manele România pe site – click play

Info: Pentru a ascultă postul nostru cu muzică nouă, dedicații în direct, manele, muzică de petrecere, populară este necesar să aveți instalat programul WINAMP oferit de Radio Manele România! Click aici pe imagine! 

Ascultă Radio MANELE Live În Winamp Radio Manele 2022

Ascultă Radio Manele Online 2022 LIVE

Radio Manele România îți pune la dispoziție streamuri LIVE 24/24 cu MANELE. ASCULTĂ RADIO MANELE GRATIS! Ascultați cele mai frumoase melodii doar pe serverul nostru dedicat manelelor,dedicații,preferințe muzicale hituri vechi și noi.

Radio Manele România dispune acum de propria aplicație online, de unde se poate ascultă live direct pe Telefonul Mobil. Radio Manele România, direct de pe tabletă sau orice alt dispozitiv conectat la internet cu sistem de operare android.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA RADIO MANELE ROMÂNIA pentru Android de aici !

Radio Manele România se ascultă Live din orice poziție dar provoacă dependență. Suntem printre puținele radiouri din Online-ul Românesc care transmit în format HD. Întrucât calitatea este punctul nostru forțe, am luat decizia de a-ți difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, dance, hip-hop, populară-etno și muzică românească).

Pe această cale dorim să va mulțumim că și în anul 2022 ați ales cel mai ascultat și iubit post de radio online. (manele, dance, hip-hop, populară-etno și muzică românească). Ați ales ceea ce vă place pentru că am reușit să ne facem plăcuți, am reușit să va ajungem la sufletul fiecărui ascultător. Și să devenim preferații voștri.

Cel mai ascultat și iubit post de radio online se numește Radio Manele România. Hiturile și DediHiturile online își dau întâlnire 24/7 live. Ascultă Live Radio Manele România www.radiomaneleromania.ro/live.pls sau Dedicații Live Radio Manele România: www.radiomaneleromania.ro/dedicații-live-radio-manele. Singurul post de radio care contează. Ascultă-l și distribuie-l la toată lista de prieteni și intră pe chatul online: www.radiomaneleromania.ro/chat-live-radio-manele.

Radio Manele România aduce Live cele mai noi Hituri Live

Radio Manele România: Post de radio online, unde poți lasă o urare chiar în legătură directă iar cei dragi să o poată asculta live. Poți dedică persoanei dragi chiar și o preferință muzicală în legătură directă prin care poți transmite cele mai frumoase dedicații muzicale.

Dacă îți place Radio Manele România distribuie acest mesaj tuturor prietenilor pe pagină ta de facebook și invită-i să asculte Radio Manele România. Apoi în programul de dedicații și mesaje surprindei cu cele mai frumoase urări și dedicații muzicale.

Ascultă Radio Manele Online 2022 LIVE

Back to top button