RCAST.NET

Primul meci găzduit de România la Euro 2020 se joacă pe furtună. Cod portocaliu de ploi și vijelii, în Capitală

Austria – Macedonia de Nord este primul meci din istorie pe care România îl organizează la EURO. Partida a început la ora 19.00, pe Arena Naţională, cu câteva minute după ce autoritățile au anunțat o avertizare de vreme rea pentru București.


Meciul este transmis în direct de Pro TV. Desfășurarea partidei, golurile și toate momentele importante pot fi urmărite LIVETEXT, pe GSP.ro.

Este o zi istorică pentru România, care găzduiește azi un meci din grupele unui turneu european de fotbal. Vremea nu a ținut însă cu fotbaliștii, meteorologii anunțând chiar înainte de fluierul de început o avertizare de ploi și vijelii pentru București, valabilă de la 19.10, până la 20.30.

Înainte de startul partidei, pe ecranul de pe Arena Națională a apărut un mesaj de încurajare pentru fotbalistul danez Christian Eriksen, care a suferit ieri un stop cardiac, chiar pe teren în timpul meciului contra Finlandei.

Primul meci găzduit de România la Euro 2020 se joacă pe furtună. Cod portocaliu de ploi și vijelii, în Capitală

Ce reguli trebuie respectate la meciul de pe Arena Națională

Suporterii au putut intra pe Arena Națională încă de la ora 16.00 pe baza biletelor şi a brăţărilor de acces care confirmă fie faptul că s-au vaccinat împotriva Covid-19, fie au un test negativ.

Meciul este transmis în direct de Pro TV. Desfășurarea partidei, golurile și toate momentele importante pot fi urmărite LIVETEXT, pe GSP.ro.

După această procedură aceștia vor merge la stadion și vor pătrunde pe una dintre cele 3 intrări pe baza unui bilet regăsit într-o aplicație de pe smartphone.

WhatsApp Image 2021-06-13 at 16.43.27Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De asemenea, înainte de a intra pe Arena Națională, suporterii vor fi supuşi unui control corporal preventiv din partea agenților de pază ai firmei de securitate contractată de către organizator, pentru a evita introducerea pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

O altă recomandare a jandarmilor este evitarea deplasării în grupuri mari către sau de la stadion.

Aproximativ 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor fi mobilizați în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare a suporterilor.

Protest la adresa UEFA

Azi, cu doar câteva ore înainte de primul meci, o parte dintre fanii României au protestat la adresa UEFA, chiar în fața Arenei Naționale. Câțiva fani au afișat un banner în fața celui mai mare stadion din România, cu mesajul „UEFA MAFIA”, pentru a protesta față de forul continental, potrivit GSP.

În plus, Gruparea „Uniți Sub Tricolor” a postat și un mesaj acid la adresa UEFA, în care explica de ce protestează și ce-i nemulțumește. Fondatorul grupării este  George Simion, liderul AUR, care este principala formațiune de fani care sprijină echipa națională a României. 


Bucureștiul va găzdui patru meciuri de la Euro 2020, trei în cadrul Grupei C, plus o optime de finală.

Echipele Austriei, Ucrainei și Macedoniei de Nord vor juca în grupă pe Arena Națională, pe 13 iunie, 17 iunie și 21 iunie, iar meciul din optimi, între câștigătoarea Grupei F și echipa de pe loc 3 din grupele A,B sau C, se va disputa pe 28 iunie, tot pe Arena Națională.

Afișați mai multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button